Categorii Cronici și recomandări

În junglă

de Sînziana Popescu

Afișul filmuluiDacă aveți abonament HBO, nu pierdeți în seara asta filmulețul de animație „În junglă”. Umblă vorba prin târg că în această nouÇŽ comedie de aventuri, o gașcÇŽ ciudată de animale de la grădina Zoologică din New York (compusă dintr-un leu, o girafă, o anaconda, un urs koala și o veveriță) descoperă că între junglă și orașul din care vin ei ei nu există diferențe notabile.

Vă sună cunoscut? Nu, nu e vorba de „Madagascar”, nici de „Madagascar II”!

Producătorii sunt alții, scenariștii și regizorii la fel. Eu una, mă întreb însă de unde or fi „făcut rost” primii de un secenariu atât de… asemănător cu cel al filmulețului „În junglă”. Bine din „În junglă” lipsesc pinguinii 007 o să-mi spuneți, ceea ce e corect, dar chiar și așa… scenariile seamănă izbitor.

Dar cum asemenea „incidente” au mai fost – a se vedea cazul Capote-Infamous, nu are nici un rost să despicăm firul în patru. Spunem și noi ca toată lumea: a fost o coincidență!  Regretabilă pentru echipa de la „În junglă”, mai lentă de picior, dar fericită pentru noi, spectatorii, fiindcă avem șansa să vedem încă un filmuleț simpatic.

Vizionare plăcută!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *