Categorii Însemnări

Andilandi la liceul I. L. Caragiale

de Sînziana Popescu

Ieri m-am întâlnit cu elevii de gimnaziu de la I. L. Caragiale, pentru că în paralel cu turneul oficial am dat startul, ceva mai discret, dar mai eficient, zic eu, unui „school tour”. Și a fost mi-nu-nat!

Le mulțumesc pentru invitație copiilor și doamnei lor profesoare, dar și Cristinei Grigore de la „Seeding Knowledge Foundation”, care ne-a făcut cunoștință. Pentru mine a fost o bucurie să mă întâlnesc cu niște puști atât de isteți și de simpatici, mari iubitori de cărți și foarte interesați de basmele și de miturile noastre. Sper din suflet să caute în librării și biblioteci cărțile seriei fantasy Andilandi (Editura Nemi), să le citească și, eventual, chiar să discutăm despre ele la o următoare întâlnire.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *