Categorii Însemnări

Antipa, un muzeu de cinci stele

de Sînziana Popescu
"Uite, mami, balena zboară!"

Muzeul e încă închis, desigur. Nu m-am pus acum pe scris pentru a vă da vestea cea mare, adică aceea pe care o așteaptă toate grădinițele și școlile Capitalei, cum că s-ar fi deschis muzeul lor favorit. Nu, nu asta voiam să vă semnalez. Doream doar să vă anunț că unii fotoreporteri, mai norocoși, au putut trage cu ochiul la cum a ajuns să arate Muzeul Antipa astăzi, în hăinuțele lui noi, de sărbătoare.

V-am oferit mai sus un link și vă sfătuiesc să aruncați o privire, pentru că n-ați mai văzut asemenea minunății decât, poate, pe alte meleaguri mai senine, pe unde cam toate muzeele sunt la fel de arătoase.

Chiar, oare pe când se vor reface și celelalte „relicve”?… Mă gândesc desigur la Muzeul de Istorie, Muzeul Tehnic sau chiar la Muzeul Militar?

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *