Categorii Însemnări

Atelierul de Mărțișor

de Sînziana Popescu

Muzeul Național de Geologie organizează duminică, 14 ianuarie, în intervalul 11.30 – 14.30, prima întâlnire din cadrul programului Atelierul de Mărțișor – Exercițiu de creativitate. Programul se desfășoară înaintea sărbătorii de Mărțișor sub forma unor ateliere în cadrul cărora copiii vor învăța într-o manieră plăcută și distractivă că geologia și cunoașterea unor informații elementare din acest domeniu pot fi folosite, în mod creativ, în viața de zi cu zi.

Atelierele sunt concepute pe două grupe de vârstă, participanții fiind învățați cum să confecționeze mărțișoare din diferite materiale astfel încât să aibă ca rezultat un produs artistic care să conțină elemente din domeniul geologiei. În cadrul atelierului dedicat grupei de vârstă 4 – 7 ani, copiii vor desena câteva tipuri de dinozauri, îi vor colora și decupa, după care îi vor lipi pe un suport de scoarță de copac. Participanții cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, vor lipi pietricele semiprețioase pe același suport, astfel încât să obțină o plantă sau o floare.

Atelierul de Mărțișor se desfășoară lunar, în ultima duminică din fiecare lună, în perioada 14 ianuarie – 25 februarie. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de către Muzeu. Participarea la această activitate se face prin înscriere la numărul de telefon: 212.89.52 sau la adresa de email: [email protected]. Numărul maxim de participanți pentru fiecare grupă este de 25 de copii. Costul de participare este de 2,5 RON.

Etichete:
Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *