Categorii Însemnări

De citit și DeRecitit

de Sînziana Popescu

Drumul către școală |  Foto: Raul ȘtefDe curând, am avut plăcuta surpriză să dau peste o recenzie la „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm” și m-am gândit că n-ar strica să o semnalez și aici. Mulți dintre cititorii noștri ajung pe site căutând „Călătoria lui Vlad + referat” sau „Călătoria lui Vlad + intenția autorului”. Așadar, dacă vă interesează să descoperiți ce căuta Vlad în Celălalt Tărâm, vă recomand și acest blog.

DeRecitit este un blog plin de astfel de cronici de carte, scrise de câțiva copii de la o școală din Apuseni și de profesoara lor. Scurtele lor însemnări le sunt utile atât elevilor, cât și părinților aflați în căutarea unor recomandări de lectură pentru cei mici.

Cine nu o cunoaște încă pe profesoara Mirela Miron, autoarea cronicii, poate afla mai multe despre povestea ei din ziarul Gândul. La fel am descoperit-o și eu, cu mare bucurie.

Vă doresc tuturor un 2014 spornic și îmbelșugat!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

2 comentarii la “De citit și DeRecitit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *