Categorii Anunțuri, Zi de zi

Seria Andilandi din nou la Radio

de Sînziana Popescu

Dragi copii, părinți și bunici, Teatrul Național Radiofonic pentru copii deschide poarta sărbătorilor cu un spectacol în premieră absolută, o producție de anvergură în șase episoade, care se va difuza la Radio România Cultural vreme de trei weekenduri (4-5 decembrie, 11-12 decembrie și 18-19 decembrie, de la ora 9.00): adaptarea radiofonică a celui de-al doilea volum al seriei fantasy ANDILANDI – „Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie” de Sînziana Popescu, în regia lui Mihai Lungeanu.

În distribuție: Constantin Codrescu, Anemary Ziegler, Daniel Alexandru Voinea, Ioana Popovici Chelaru, Eugen Cristea, Ion Haiduc, Jeanine Stavarache, Manuela Ciucur, Alexandru Georgescu, Constantin Cojocaru, Marina Fluerașu, Violeta Berbiuc, Mihaela Coveșanu, Carmen Sascău, Daniel Badale, Daniela Ioniță Marcu, Orodel Olaru, Marcelo Cobzariu, Sorin Sandu, George Grigore, Costina Ciuciulică, Adina Lucaciu, Ștefan Velniciuc, Nicolae Călugărița, Mihaela Neacșu, Varty Mihail, Alexandra Spătaru, Andrei Iordache, Claudia Laurenția Dionise, Alexandru Robu, Cristian Dionise, Virginia Vasilache, Camelia Pintilie, Șerban Chițu, Robert Oprea.

Redactor: Irina Soare. Regia de montaj: Florin Bădic și Robert Vasiliță. Regia de studio: Janina Dicu. Muzica originală și regia muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Mihnea Chelaru.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina Teatrului Național Radiofonic.

Audiție plăcută! Și pentru cei interesați de cărți, să știți că le puteți împrumuta de la Biblioteca Națională sau le găsiți în librării (primele 2 volume la Editua Nemi, iar vol 3, 4 și 5 la Cărturesti)

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *