Categorii Piatra de hotar

Dar de Crăciun – seria Andilandi disponibilă gratuit în fomat Kindle

de Sînziana Popescu
Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle
Dar de Crăciun

Cu titlu excepţional, ca dar de Crăciun, cele trei volume Kindle ale seriei Andilandi sunt disponibile în mod gratuit timp de trei zile (24 – 27 decembrie 2011) pe diversele site-uri Amazon.

În funcţie de ţara din care v-aţi înregistrat contul Amazon (utilizatorii din România sunt redirecţionaţi automat către site-ul american), puteţi descărca până pe 27 decembrie „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”, „Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie” sau „Drumul Anei prin Valea Plângerii”. Pentru detalii vă pot îndruma către pagina de Facebook a editurii Mediamorphosis, la care vă îndemn călduros să vă abonaţi pentru a afla şi altădată despre surprize similare. Căutaţi în stânga tab-ul Dar de Crăciun.

M-aş bucura să vă aflu impresiile, dacă le descărcaţi şi vă place cum au ieşit. Crăciun fericit tuturor!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Dar de Crăciun – seria Andilandi disponibilă gratuit în fomat Kindle

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.