Categorii Piatra de hotar

Dar de Crăciun – seria Andilandi disponibilă gratuit în fomat Kindle

de Sînziana Popescu
Coperta primului volum al seriei Andilandi disponibil pe Kindle
Dar de Crăciun

Cu titlu excepțional, ca dar de Crăciun, cele trei volume Kindle ale seriei Andilandi sunt disponibile în mod gratuit timp de trei zile (24 – 27 decembrie 2011) pe diversele site-uri Amazon.

În funcție de țara din care v-ați înregistrat contul Amazon (utilizatorii din România sunt redirecționați automat către site-ul american), puteți descărca până pe 27 decembrie „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”, „Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie” sau „Drumul Anei prin Valea Plângerii”. Pentru detalii vă pot îndruma către pagina de Facebook a editurii Mediamorphosis, la care vă îndemn călduros să vă abonați pentru a afla și altădată despre surprize similare. Căutați în stânga tab-ul Dar de Crăciun.

M-aș bucura să vă aflu impresiile, dacă le descărcați și vă place cum au ieșit. Crăciun fericit tuturor!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Dar de Crăciun – seria Andilandi disponibilă gratuit în fomat Kindle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *