Categorii Piatra de hotar

Drumul Anei pe Amazon… Kindle

de Sînziana Popescu
Ana are Kindle (şi invers)
După cum v-am promis, anul 2010 se încheie glorios cu apariţia (cvasi-)simultană a celui de-al treilea volum al seriei Andilandi, atât în formatul consacrat de ediţia cartonată, cât şi în format electronic, graţie unui nou tur de forţă al Editurii Mediamorphosis

Pe scurt, azi am aflat că „Drumul Anei prin Valea Plângerii”, al treilea volum al seriei Andilandi, poate fi cumpărat şi de pe Amazon, în format electronic, pentru toate dispozitivele care „citesc” Kindle. Lucru care se referă fie numai la aparatul în sine, fie la diverse telefoane mobile (iPhone, Android şi Blackberry) ori la PC-uri sau Mac-uri.

Volumul este disponibil atât în magazinul Amazon din Statele Unite, cât şi în cel din Marea Britanie. Preţul în Statele Unite ar trebui să fie de 3,99 dolari (dacă vă conectaţi printr-un server de pe teritoriul SUA), respectiv 2,56 lire sterline, în Anglia. În România, preţul ajunge la 6,89 dolari şi, respectiv, 2,91 lire, cu toate taxele incluse.

Lectură plăcută şi Sărbători fericite tuturor!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.