Categorii Piatra de hotar

Drumul Anei pe Amazon… Kindle

de Sînziana Popescu
Ana are Kindle (și invers)
După cum v-am promis, anul 2010 se încheie glorios cu apariția (cvasi-)simultană a celui de-al treilea volum al seriei Andilandi, atât în formatul consacrat de ediția cartonată, cât și în format electronic, grație unui nou tur de forță al Editurii Mediamorphosis

Pe scurt, azi am aflat că „Drumul Anei prin Valea Plângerii”, al treilea volum al seriei Andilandi, poate fi cumpărat și de pe Amazon, în format electronic, pentru toate dispozitivele care „citesc” Kindle. Lucru care se referă fie numai la aparatul în sine, fie la diverse telefoane mobile (iPhone, Android și Blackberry) ori la PC-uri sau Mac-uri.

Volumul este disponibil atât în magazinul Amazon din Statele Unite, cât și în cel din Marea Britanie. Prețul în Statele Unite ar trebui să fie de 3,99 dolari (dacă vă conectați printr-un server de pe teritoriul SUA), respectiv 2,56 lire sterline, în Anglia. În România, prețul ajunge la 6,89 dolari și, respectiv, 2,91 lire, cu toate taxele incluse.

Lectură plăcută și Sărbători fericite tuturor!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *