Categorii Însemnări

Drumul Anei prin Valea Plângerii

de Sînziana Popescu
Drumul Anei prin... librării. Urmăriţi, prindeţi, cumpăraţi! :)
Drumul Anei prin... librării. Urmăriţi, prindeţi, cumpăraţi! :)
Drumul Anei prin... librării. Urmăriţi, prindeţi, cumpăraţi!

Iată că, aşa după cum v-am promis la începutul acestei luni, a apărut şi cel de-al treilea volum al seriei Andilandi – Drumul Anei prin Valea Plângerii. Bine, a ţâşnit din tipografie acum vreo trei, patru zile – când ne-am primit şi noi (Cireşica şi cu mine) volumele de autor -, dar m-am abţinut să vă dau vestea până azi gândindu-mă că le va lua ceva timp cărţilor să ajungă în librării.

Pentru cei interesaţi, cartea poate fi procurată din Librăriile Cărtureşti, Humanitas, Mihai Eminescu (din Bucureşti), de pe Elefant.ro, de pe site-ul Editurii Mediamorphosis şi, bineînţeles, de pe Amazon, pentru varianta ei Kindle. Nu am încă linkuri pentru toate cele de mai sus, dar treptat voi actualiza această pagină.

După cunoştinţele mele, la Cărtureşti există şi pachete promoţionale cu cele trei volume. Asta în caz că vreţi să-i daţi Moşului vreun pont legat de ce anume v-aţi dori să primiţi, sau să oferiţi, de Crăciun.

Profit de ocazie să vă urez tuturor Sărbători tihnite şi îmbelşugate alături de cei dragi. Să ne vedem, să ne auzim şi să ne citim cu bine în 2011! 😉

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fnightmare%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=101219114406-32bdeb0223b243b28f5a7d63a66b52a1 docname=drumul_anei username=Andilandi loadinginfotext=Drumul%20Anei%20prin%20Valea%20Pl%C3%A2ngerii showhtmllink=false tag=Andilandi width=570 height=520 unit=px]
Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Drumul Anei prin Valea Plângerii

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.