Categorii Însemnări

Drumul Anei prin Valea Plângerii

de Sînziana Popescu
Drumul Anei prin... librării. Urmăriți, prindeți, cumpărați! :)
Drumul Anei prin... librării. Urmăriți, prindeți, cumpărați! :)
Drumul Anei prin... librării. Urmăriți, prindeți, cumpărați!

Iată că, așa după cum v-am promis la începutul acestei luni, a apărut și cel de-al treilea volum al seriei Andilandi – Drumul Anei prin Valea Plângerii. Bine, a țâșnit din tipografie acum vreo trei, patru zile – când ne-am primit și noi (Cireșica și cu mine) volumele de autor -, dar m-am abținut să vă dau vestea până azi gândindu-mă că le va lua ceva timp cărților să ajungă în librării.

Pentru cei interesați, cartea poate fi procurată din Librăriile Cărturești, Humanitas, Mihai Eminescu (din București), de pe Elefant.ro, de pe site-ul Editurii Mediamorphosis și, bineînțeles, de pe Amazon, pentru varianta ei Kindle. Nu am încă linkuri pentru toate cele de mai sus, dar treptat voi actualiza această pagină.

După cunoștințele mele, la Cărturești există și pachete promoționale cu cele trei volume. Asta în caz că vreți să-i dați Moșului vreun pont legat de ce anume v-ați dori să primiți, sau să oferiți, de Crăciun.

Profit de ocazie să vă urez tuturor Sărbători tihnite și îmbelșugate alături de cei dragi. Să ne vedem, să ne auzim și să ne citim cu bine în 2011! 😉

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fnightmare%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=101219114406-32bdeb0223b243b28f5a7d63a66b52a1 docname=drumul_anei username=Andilandi loadinginfotext=Drumul%20Anei%20prin%20Valea%20Pl%C3%A2ngerii showhtmllink=false tag=Andilandi width=570 height=520 unit=px]
Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “Drumul Anei prin Valea Plângerii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *