Afișul spectacolului "Domnul de Ciocolată" la Teatrul Municipal din Baia-Mare
Afișul spectacolului "Domnul de Ciocolată" la Teatrul Municipal din Baia-Mare
Domnul de Ciocolată a ajuns și la Baia-Mare
În 6 decembrie 2010 vă făceam cadou de Moș Nicolae, împreună cu Editura LiterNet, varianta virtuală a textului „Domnul de Ciocolată”, semnat de Sînziana Popescu, text care a apărut apoi și în volumul „Teatru pentru prichindei mari, mici și mititei”, publicat la Editura Mediamorphosis. Ba mai găsisem pe un alt site și locul de unde putea fi ascultat online spectacolul radiofonic după textul mai sus pomenit, în regia lui Mihai Lungeanu, produs de Teatrul Național Radiofonic.

Citește în continuare "„Domnul de Ciocolată” acum și la Teatrul din Baia-Mare"

Lectură la librăria "Semn de carte"

Anul trecut pe vremea asta vă făceam cadou de Moș Nicolae, împreună cu Editura LiterNet, varianta virtuală a textului „Domnul de Ciocolată”. Ba mai găsisem pe un alt site și locul de unde putea fi ascultat online spectacolul radiofonic după textul mai sus pomenit, în regia domnului Mihai Lungeanu.

Citește în continuare "Domnul de Ciocolată merge mai departe"

Aici am debutat pe "scândură"...

Promisesem deunăzi să caut toate piesele mele pentru copii disponibile online și să le afișez pe www.andilandi.ro. Și iată că am mai descoperit una, prima mea piesă „serioasă” – Viața ca o poveste. Cu textul ăsta e poveste lungă, așa că vă fac un rezumat.

Citește în continuare "Viața ca o poveste, piesă radiofonică pentru copii"

Alunecați înăuntru, vă rog...

După cum am promis, revin în forță cu următoarea piesă radiofonică găsită pe Trilulilu: Alunecând într-o prună. Din distribuție fac parte: Mircea Albulescu, Constantin Dinulescu, doamna Alexandrina Halic și, bineînțeles, Dorina Chiriac, mereu „copil” în piesele mele. Regia e semnată tot de Mircea Albulescu, iar muzica de George Marcu.

Citește în continuare "Alunecând într-o prună, teatru radiofonic pentru copii"

Clătita cu afine și Domnul de ciocolată
Clătita cu afine și Domnul de Ciocolată
Clătita cu afine și Domnul de ciocolată

Iată ce am mai găsit în peregrinările mele pe net. Un spectacol radiofonic după un text pe care l-am scris mai demult: Domnul de Ciocolată.

Întotdeauna am regretat că Teatrul Național Radiofonic nu distribuie aceste piese și pe CD. Știu că ele se reiau periodic, dar nu aflu întotdeauna când anume.

Citește în continuare "Domnul de ciocolată – piesă radiofonică"