Categorii Anunțuri

Andilandi la Cărturești

de Sînziana Popescu

Dacă aveți timp, chef și copii in target (6+), vă aștept cu drag în mansarda de la Cărturești Verona, ca să povestim despre zmei, iele, puști isteți și caii lor năzdrăvani.

Cărturești și Asociația scriitorilor pentru copii și adolescenți de Basm vă invită la o serie de ateliere de lectură cu participarea autorilor români.

Prima întâlnire va fi cu scriitoarea Sînziana Popescu. Duminică, 20 noiembrie, de la ora 11.00, autoarea îi așteaptă pe copii în mansarda Cărturești Verona pentru a intra împreună în tărâmul fantastic Andilandi.

Andilandi este o serie fantasy ce include șapte romane și un volum de povestiri și e inspirată din miturile românilor și din basmele noastre din bătrâni. Seria îi poartă pe copii într-o lume populată de personaje mitologice românești, dar și de personaje moderne, cu care copiii se pot identifica ușor.

Participarea este gratuită. Atelierul de lectură este potrivit pentru copiii de peste 6 ani.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *