Categorii Anunțuri

Colind de Crăciun

de Sînziana Popescu
A Christmass Carey
A Christmas Carrey

Deoarece sunt absolut convinsă că toată lumea va scrie despre „Disney’s A Christmas Carol” în noiembrie, când va să răsară, și că ne vor intoxica de-a dreptul în decembrie, în așa hal încât poate mulți dintre voi nu-și vor mai dori să-l vadă, eu vă recomand filmul acum.

În primul rând, vă recomand să nu uitați de el – doar se anunță un sfârșit de an destul de agitat pentru toți românii. Dar poate merităm și noi nițică distracție, spre final, așa. Eu vă sugerez să vedeți filmul ăsta (până la urmă vorbim de o ecranizare a cărții lui Dickens – pe care nu prea aveau cum s-o strice chiar de tot), să vă așezați comod în scăunele de la cinema și să vă imaginați că Scrooge nu e Jim Carrey, cum tocmai apare pe generic, ci vreunul dintre politicienii noștri, care va deveni peste noapte mai generos și mai cinstit, spre binele și prosperitatea tuturor românilor în 2010. Amin!

[youtube VZ3lr3urgDU nolink]
Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *