Sînziana Popescu | blog

Zapis de trecere către o altfel de copilărie

Suntem povești – în curând în București!

de Sînziana Popescu

T T T

V-ați făcut planuri pentru Halloween? Nu încă? Nu-i nimic, vă fac eu. 🙂 Mai e ceva până atunci, știu, dar m-am gândit că veți avea un program încărcat (cumpărături, serbări, figuri), deci ar fi bine să vă anunț din timp că în aceeași zi începe și cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Arta Povestirii „Suntem Povești”, care va ține până în 4 noiembrie.

Dacă nu puteți ajunge fix în prima zi, nu-i nimic, atunci va fi doar conferința de presă, dar vă invităm să vă înscrieți cu mic, cu mare la atelierele de storytelling ori la întâlnirile cu scriitorii, care vor avea loc în zilele următoare (1-4 noiembrie)

La ateliere vor participa povestitorii: Jeff Gere din Hawaii, Anne Glover din Canada, Alicia DongJoo Bang din Coreea de Sud, John Namai din Kenya, Giorgiana Popan din Arad, Leon Magdan și Adriana Ene din București, alături de scriitorii de literatură pentru copii și tineret – Iulia Iordan, Petre Crăciun, Carmen Tiderle și Sînziana Popescu.

Mai jos am atașat și programul festivalului. Intrarea e liberă la toate evenimentele, dar în limita locurilor disponibile, deci vă rugăm să vă înscrieți la adresa [email protected]

Și dacă sunteți curioși să vedeți cum a fost la prima ediție, vă invit la o mică recapitulare.

Notă: Festivalul Internațional de Arta Povestirii „Suntem Povești”este organizat de către Asociația Culturală GRADUSART.

Etichete: ,
Sînziana Popescu

este creatoarea seriei Andilandi, despre aventurile în Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puţini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru copii.Alte pagini semnate de

Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un răspuns

wpDiscuz