Categorii Anunțuri

Suntem povești – în curând în București!

de Sînziana Popescu

V-ați făcut planuri pentru Halloween? Nu încă? Nu-i nimic, vă fac eu. 🙂 Mai e ceva până atunci, știu, dar m-am gândit că veți avea un program încărcat (cumpărături, serbări, figuri), deci ar fi bine să vă anunț din timp că în aceeași zi începe și cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Arta Povestirii „Suntem Povești”, care va ține până în 4 noiembrie.

Dacă nu puteți ajunge fix în prima zi, nu-i nimic, atunci va fi doar conferința de presă, dar vă invităm să vă înscrieți cu mic, cu mare la atelierele de storytelling ori la întâlnirile cu scriitorii, care vor avea loc în zilele următoare (1-4 noiembrie)

La ateliere vor participa povestitorii: Jeff Gere din Hawaii, Anne Glover din Canada, Alicia DongJoo Bang din Coreea de Sud, John Namai din Kenya, Giorgiana Popan din Arad, Leon Magdan și Adriana Ene din București, alături de scriitorii de literatură pentru copii și tineret – Iulia Iordan, Petre Crăciun, Carmen Tiderle și Sînziana Popescu.

Mai jos am atașat și programul festivalului. Intrarea e liberă la toate evenimentele, dar în limita locurilor disponibile, deci vă rugăm să vă înscrieți la adresa [email protected]

Și dacă sunteți curioși să vedeți cum a fost la prima ediție, vă invit la o mică recapitulare.

https://www.facebook.com/suntempovesti/videos/1491928860842719/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2229%22%2C%22ref_notif_type%22%3A%22admin_plan_mall_activity%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&notif_id=1508753188756111&notif_t=admin_plan_mall_activity

Notă: Festivalul Internațional de Arta Povestirii „Suntem Povești”este organizat de către Asociația Culturală GRADUSART.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *