Categorii Anunțuri

Turneul Andilandi

de Sînziana Popescu

Dragii prieteni, începând din luna aprilie îmi voi lua Calul Năzdrăvan din parcare și voi porni în turneu cu seria „Andilandi”, mai precis, cu primele două volume publicate până acum la Editura Nemi. Și asta nu e păcăleală de 1 aprilie. 🙂 Vă invit să veniți cu mic, cu mare la evenimentele programate în fiecare oraș. De-abia aștept să ne cunoaștem!

Teoretic, aș putea spune că am început deja turneul cu lansarea de sâmbătă, 30 martie, de la Cărturești, care a fost minunată și care cred că va rămâne întipărită în memoria mea afectivă drept una dintre cele mai relaxate, haioase și calde astfel de evenimente la care am participat până acum. Cred că cheia succesului este să-ți păstrezi doar prietenii aproape, așa că voi aplica rețeta asta în continuare, pentru că la multe dintre evenimentele ce urmează nu voi fi singură, voi avea alături de mine oameni simpatici și pricepuți, unii dintre ei prieteni vechi ai acestei serii și toți mult mai buni vorbitori decât mine – Delia Oprea la Brașov, Ramona Burca la Cluj, Angela Carabas la Fanbook (când întâlnirea va începe de la ora 16.00, nu de la 13.00), Livia Coloji la Timișoara și Vasile Ernu la MNRL.

În rest, ce să vă mai spun? După cum am stabilit cu copiii la lansare, eu scriu cărți lungi, dar „deloc intimidante, care se citesc pe nerăsuflate”, pentru puști isteți, care citesc de plăcere. Deci sper ca și în orașele în care voi ajunge să mă văd cu astfel de copii, să le răspund la întrebările despre primele două volume și să le explic ce-i așteaptă în cel de-al treilea volum al seriei – „Drumul Anei prin Valea Plângerii”, care urmează să apară în toamnă, în ajun de Gaudeamus.

 

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *