Categorii Însemnări

Mașinuța Curcubeu

de Sînziana Popescu
Mașinuța Curcubeu, varianta hippie
Mașinuța Curcubeu, varianta hippie

Cred că povestea e vizibilă pe LiterNet de câteva zile bune, dar eu de-abia acum am descoperit-o. Cu alte cuvinte m-am trezit la spartul târgului să vă anunț „știrea de ieri”. Noroc că textul va rămâne mult și bine la adresa indicată, deci cine dorește, îl poate descărca sau îl poate citi online în tihnă.

Înainte de a vă ura lectură plăcută, n-aș mai vrea să adaug decât că povestea „Mașinuța Curcubeu” a fost scrisă pentru și împreună cu Matei, care la cei 9 ani ai săi încă se mai gândește dacă să se dedice unei cariere de autor sau uneia de cititor.

[Sursa foto]
Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *