Categorii Însemnări

Ce mi-a adus Moșul mie îți dau și ție

de Sînziana Popescu
Proaspăt, gustos și... sănătos.
Se pare că am fost nespus de cuminte și de muncitoare anul acesta, pentru că luna cadourilor a început în forță, iar surprizele plăcute nu mai contenesc să apară. Primul cadou găsit în ghetuțele mele virtuale dis de dimineață a fost o cărticică de care sunt tare mândră și mulțumită. A apărut la țanc, adică a adus-o Moșul azi noapte și arată minunat, deci nu e cu nimic mai prejos față de celelalte volume grozave apărute la Editura LiterNet. Mai sper doar ca textul să fie pe gustul micilor cititori. La propriu. Motiv pentru care îmi și permit să-mi împart cadoul cu pofticioșii care ne vizitează site-ul.

Profit de ocazie să vă mai spun că textul a avut parte de un spectacol lectură la Galați, prin 2005, când a fost și premiat, de un spectacol radiofonic care se mai difuzează încă la Radio România și care poate fi ascultat online și aici, iar de curând, a avut și o montare reușită (sper!) pe scena Teatrului din Petroșani.

Dar după cum vă spuneam la început, veștile bune nu mai contenesc să apară… Am aflat că în câteva zile va apărea la Editura Mediamorphosis și cel de-al treilea volum al seriei Andilandi: „Drumul Anei prin Valea Plângerii”. Acesta va fi lansat simultan în varianta convențională (pentru librăriile din țară) și în varianta pentru tabletele și aplicațiile Kindle, pe site-urile Amazon din SUA și Marea Britanie.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

2 comentarii la “Ce mi-a adus Moșul mie îți dau și ție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *