Categorii Însemnări

O lectură… Step by Step

de Sînziana Popescu
Istorioare cu cosițe - o lectură... step by step
Istorioare cu cosițe – o lectură… step by step

Acum câteva zile am fost invitată de către doamna directoare Cristina Boca să mă întâlnesc cu copiii Școlii Gimnaziale „Bambi Step by Step” din București, iar eu am răspuns prezent, cu mare bucurie, chiar dacă prichindeii grupelor pregătitoare erau cam mici pentru cărțile seriei „Andilandi” din care eu venisem chitită să le citesc. Le-am citit puțin din „Istorioare cu cosițe”, apoi am vorbit despre Zmei, Iele, Căpcâni, Blajini și Cai Năzdrăvani. La un moment dat, discuțiile au devenit aprinse. Apoi pe nesimțite, așa-zisa seară de lectură s-a transformat în cel mai performant workshop de creative writing la care am participat. Iar la sfârșit copiii s-au bucurat să afle că vor primi câte o cărticică de „Teatru pentru prichindei mari, mici și mititei”, cu autograf. Ceea ce a făcut ca tărăboiul să se reactiveze – spre amuzamentul meu și disperarea doamnelor învățătoare.

Din păcate, n-am fost inspirată să-mi rog soțul și băiatul să mă și filmeze în timpul lecturii, dar măcar mi-au făcut niște poze foarte frumoase. Sper să vă placă! 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

1 comentariu la “O lectură… Step by Step

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *