Categorii Anunțuri, Zi de zi

Martinel vă dă întâlnire la MNLR

de Sînziana Popescu

Dragi prieteni cu copii, cu nepoți, cu prieteni ori vecini cu copii, dragi educatori ce păstoriți clase de copii isteți, vă rog să nu uitați de evenimentul Experimentul Martinel de sâmbătă, 17 februarie, ora 11.00, de la Muzeul Național al Literaturii Române / MNLR.

Ce vom face, concret, pe puncte? Păi, mai întâi de toate, vă voi povesti cum am ajuns să scriu acest roman, primul care nu are legătură cu seria Andilandi, dar care sper să vă placă la fel de mult, apoi vă voi citi un fragment, două, nouă, nouăzeci și nouă… 😀 depinde câtă răbdare aveți, iar la sfârșit ne vom pune cu toții pe desenat.

Plecând de la ideea că această carte e inspirată din realitate și că Martinel este, până la urmă, un copil ca oricare altul, participanții vor fi invitați să-și imagineze cum ar arăta ei dacă ar fi personaje ale poveștii. Dacă prichindeii vor avea nevoie de ajutor, Andra, ilustratoarea cărții, va fi acolo ca să-i îndrume. Și, desigur, dacă micii artiști vor fi de acord să ne încredințeze desenele lor, vom organiza cu ele o expoziție online pe pagina de FB a cărții (Experimentul Martinel / The Teddy B. Experiment) și pe www.andilandi.ro, așa cum am mai procedat și în alte dăți.

Vă așteptăm cu drag și mari emoții!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *