Categorii Anunțuri, Zi de zi

Anotimpurile buclucașe la Cărturești

de Sînziana Popescu

Proiectul „Teatru radiofonic în culori” continuă cu povești noi, amuzante, numai bune de ascultat și desenat în mansarda librăriei Cărturești Verona. Pentru vineri, Teatrul Național Radiofonic vă propune să ascultați „Anotimpurile buclucașe” de Sînziana Popescu, în regia lui Mihai Lungeanu.

Nu de alta, dar această piesă pare cea mai potrivită pentru vremea năzuroasă de afară. Așadar, după ce trece „iarna de patru zile”, vă invităm alături de noi vineri, 2 martie, de la ora 17.00, pentru ca să ascultați o piesă haioasă și să-i desenați pe Moș Timp, Mama Natură și pe Prințesele Anotimpuri.

Nu uitați! După audiție, toți participanții vor primi CD-uri promoționale cu spectacolul. Așa veți putea reasculta piesa oricând la voi acasă, înainte de culcare, ori în mașină, în drum spre „grădi”. Și dacă vă surâde ideea, nu uitați să le spuneți și prietenilor și colegilor voștri de clasă despre acest eveniment.

Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm cu drag! Intrarea e liberă, iar înscrierile se fac la [email protected] sau la 0732.003.051

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *