Categorii Anunțuri

Costume de carnaval

de Sînziana Popescu

Pss, psss! Acum voi comite o nevinovată reclamă mascată, așă că vă rog frumos să nu mă spuneți nimănui…

Matei și cu mine ne-am propus să vă prezentăm o mică firmă ce oferă o colecție impresionantă de costume, comparabilă cu cea a unui teatru important. Matei a acceptat să participe la un mic shooting, iar eu m-am gândit să pun pe site filmulețele create de Animoto din pozele noastre.

Sper să vă amuze filmulețele, noi ne-am distrat copios făcând pozele.

Dacă vă plac costumele și vreți așa ceva și pentru micuțul dumneavoastră, mai multe detalii puteți afla sunând la 0265.267.885 sau 0740.062.542, între orele 09.00 – 18.00. Dacă locuiți în Târgu-Mureș, unde e sediul de bază, vă puteți prezenta cu cel mic pentru a da iama prin uriașa garderobă. Dacă sunteți din București sau din orice altă localitate, puteți alege și comanda costumul dorit dintr-o lunga listă ilustrată, acesta fiindu-vă expediat ulterior prin poștă, cu plata ramburs.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *