Categorii Cronici și recomandări

Imperiul magic al domnului Magorium

de Sînziana Popescu

Afișul filmuluiÎn ultimele zile, am tot căutat să vă recomand „ceva” care să ne amintească tuturor de parfumul de neuitat al Sărbătorilor copilăriei. Cum n-am găsit nimic îndeajuns de bine făcut ca să mă mulțumească, am să-mi încerc norocul cu „Imperiul magic al domnului Magorium”. N-am văzut încă filmul, așa că nu vă pot garanta o vizionare de calitate. Dar cred că promite.

Am intrat pe site-ul oficial (pe care vi-l recomand cu căldură) și am citit sinopsisul, am vazut trailerul, am vizitat galeria foto. Mi-a plăcut cam tot ce am citit, și – deși seamănă teribil de mult cu „Charlie și fabrica de ciocolată”, atâta doar că în loc de dulciuri avem acum jucării magice – m-am gândit să-i acord o șansă. Măcar de dragul actorilor, care se numără printre preferații mei.

Filmul apare în cinematografele noastre din 7 Decembrie. Sper să ne (și să vă) placă. O să revin cu impresii noi după…

Până atunci am putea face un comentariu isteț despre pensiile private, ascensiunea tinerilor și felul în care pot fi fermecați contabilii, dar mai bine lăsăm trailerul să vorbească:

[youtube H-Vz9EvAQhI trailerul filmului]
Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *