Categorii Anunțuri

Din nou la teatru

de Sînziana Popescu
Când jucăriile spun pa... vechiului sediu
Când jucăriile spun pa... vechiului sediu

După ce a aterizat într-un spațiu nou, cel al fostului cinematograf Gloria, de lângă parcul I.O.R., trupa Teatrului Ion Creangă s-a pus din nou pe treabă. Nu știu cum s-au acomodat actorii cu noua lor sală ori cât de dor le este încă de cea veche, pentru că n-am apucat încă să-i întreb, dar vă pot asigura că prichindeii sectorului III i-au primit cu mare bucurie și au dat năvală la spectacole, fericiți că teatrul lor de suflet a venit acum mai aproape și de căsuțele lor.

Dacă nu știți ce se mai joacă pe la Creangă, verificați programul curent și dați o raită pe la noul lor sediu, înainte ori după programul vostru zilnic de parc.

Se joacă din nou, nu glumă!

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *