Categorii Însemnări

Povești noi… pentru voi

de Sînziana Popescu
Coperta volumului de Teatru pentru prichindei
Domnul de ciocolată, jucării care spun pa și alte asemenea texte

Navigând pe net zilele trecute am dat de o știre care m-a bucurat mult, deși am aflat de ea mult prea târziu pentru a o trâmbița la rândul meu, așa cum s-ar fi cuvenit, având în vedere că una dintre poveștile radiofonice despre care se face vorbire îmi aparține (o puteți găsi și în volumul apărut la editura Mediamorphosis).

Librăria Humanitas, în colaborare cu Societatea Română de Radiodifuziune-Teatrul Național Radiofonic pentru copii încep miercuri, 21 octombrie, un ciclu de audiții pentru școlarii mici sub genericul „Povești…originale sau Povești noi… pentru voi”.

Spectacolele radiofonice vor avea loc la librăria Humanitas din centrul Sibiului. Primele trei titluri propuse sunt „Domnul de ciocolată”, de Sînziana Popescu, „Stejarul pitic, cel mai bun tătic”, de Victoria Pătrașcu și „Iarna ursuleților”, de Ana Ripka Rus.

Oricum, felicitări Radiodifuziunii și Librăriilor Humanitas pentru inițiativă! Pe când așa ceva și în București? Poate de Crăciun?

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *