Categorii Însemnări

Proiectul „ANDILANDI la Radio” continuă

de Sînziana Popescu

În primele zile ale lui Mărțișor au început înregistrările la adaptarea radiofonică a celui de-al doilea volum al seriei Andilandi – „Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie”. Pentru cei care n-au aflat încă, primele două volume ale seriei fantasy Andilandi au apărut anul trecut într-o ediție revizuită și reinventată la Editura Nemi, parte a Grupului Editorial Nemira. Deci, din câte știu eu, cărțile încă mai pot fi cumpărate atât de pe site-ul editurii, cât și din librăriile din întreaga țară.

Invitată fiind la prima rundă a înregistrărilor, am ascultat-o doar pe Mărunțica (a.k.a. Annemary Ziegler), pentru că am avut o perioadă aglomerată și n-am reușit să fiu prezentă la toate întâlnirile, dar la episodul doi (din volumul doi) promit să-mi fac timp pentru absolut toate lecturile, repetițiile și înregistrările. Nu de alta, dar e obligatoriu să-i cunosc pe Balauri. 😉 În plus, de data asta adaptarea radio va avea șase episoade, așa că sper să-i întâlnesc atât pe actorii pe care i-am ratat la înregistrările primei mini-serii, cât și pe cei noi.

Mai jos aveți și câteva poz(n)e și filmulețe de la înregistrarea primului episod al adaptării radio după cel de-al doilea volum al seriei fantasy ANDILANDI.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți – De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.