Categorii Însemnări

Teatru radiofonic în culori, sfârșit de stagiune

de Sînziana Popescu
Teatru radiofonic în culori

Ieri, 1 Iunie, s-a încheiat prima stagiune de audiții din cadrul proiectului „Teatru radiofonic în culori”, care a împlinit deja un anișor și care a fost realizat de Teatrul Național Radiofonic și de librăria Cărturești Verona.

Cu această ocazie festivă, copiii au ascultat una dintre primele mele piese – „Viața ca o poveste”, în regia lui Mihai Lungeanu, au desenat personajele cum și le-au închipuit ei, am avut și o expoziție cu desenelor celor care au participat la edițiile precedente, iar la final am organizat și o mică festivitate de premiere. A fost tare frumos!

Le mulțumim mult copiilor care au fost alături de noi, dar și celor care ne-au ajutat la promovarea evenimentului – Cărturești, Teatrul Național Radiofonic, De basm, Tărâmul lui Andilandi.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *