Categorii Anunțuri, Zi de zi

Programul de audiții de la Cărturești continuă

de Sînziana Popescu
Teatru radiofonic în culori

Teatrul Național Radiofonic și Librăria Cărturești Verona vă invită din nou să ascultați spectacole radiofonice pentru copii inspirate din dramaturgia românească contemporană.

Prima întâlnire din acest an va avea loc vineri, 2 februarie, ora 17.00, când cei mici vor fi invitați să asculte și să ilustreze spectacolul radiofonic „Noapte bună, domnule Marți!” de Carmen Dominte.

Adaptarea radiofonică și regia artistică: Mihai Lungeanu.

În distribuție: Alexandru Georgescu, Ionuț Kivu, Mircea Constantinescu, Constantin Cojocaru, Jeanine Stavarache, Violeta Berbiuc, Mihai Marinescu, George Grigore.

Redactor și producător: Irina Soare. Regia de studio: Violeta Berbiuc.
Regia muzicală: Patricia Prundea.
Regia tehnică: Vasile Manta

Evenimentul se va bucura de participarea autoarei.

Proiect inițiat și coordonat de regizorul Mihai Lungeanu

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *