Categorii Piatra de hotar

Vlad „călătoreşte” şi în Book Review România

de Sînziana Popescu

Dragi prieteni ai acestui Tărîm,

Am bucuria să vă anunţ că începând de astăzi, 21 septembrie, romanul „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”primul volum al seriei Andilandi – va fi publicat sub formă de foileton şi în superba ediţie în limba română a revistei The New York Times Book Review.

Călătoria lui Vlad în... Book Review România
Călătoria lui Vlad în… Book Review

Mă bucur că editura Mediamorphosis a acceptat propunerea celor de la Book Review România şi sper ca această decizie să nu reducă vânzările potenţiale, ci să permită cât mai multor cititori, altfel indecişi, să se bucure de aventurile lui Vlad printre personajele mitologice româneşti din Celălalt Tărâm.

Pentru mine ideea unui alt tip de public şi amintirea foiletoanelor din copilărie / tinereţe au reprezentat două argumente extrem de convingătoare şi tot atâtea motive de a primi cu bucurie această veste.

PS. Mi se şopteşte în cască să spun că întreaga colecţie a revistei The New York Times Book Review (ediţia în limba română) este disponibilă şi pe internet, cu un răgaz comercial de câteva săptămâni, pe site-ul nytbr.ro. Poftiţi, am spus-o cu plăcere…

PPS. Ştiaţi că ediţia în limba română a fost prima licenţă internaţională sub care a apărut prestigioasa revistă americană The New York Times Book Review? Sigur că ştiaţi, ce mai întrebare! Doar toţi cititorii noştri sunt deştepţi, cuminţi şi frumoşi.

Vă mulţumesc pentru atenţie şi vă doresc lectură plăcută în continuare. Eu fug la chioşc să-mi iau revista…

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercaţi” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noştri o cunosc şi drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Ți-a plăcut? Lasă-ne un comentariu.