Categorii Piatra de hotar

Vlad „călătorește” și în Book Review România

de Sînziana Popescu

Dragi prieteni ai acestui Tărîm,

Am bucuria să vă anunț că începând de astăzi, 21 septembrie, romanul „Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm”primul volum al seriei Andilandi – va fi publicat sub formă de foileton și în superba ediție în limba română a revistei The New York Times Book Review.

Călătoria lui Vlad în... Book Review România
Călătoria lui Vlad în… Book Review

Mă bucur că editura Mediamorphosis a acceptat propunerea celor de la Book Review România și sper ca această decizie să nu reducă vânzările potențiale, ci să permită cât mai multor cititori, altfel indeciși, să se bucure de aventurile lui Vlad printre personajele mitologice românești din Celălalt Tărâm.

Pentru mine ideea unui alt tip de public și amintirea foiletoanelor din copilărie / tinerețe au reprezentat două argumente extrem de convingătoare și tot atâtea motive de a primi cu bucurie această veste.

PS. Mi se șoptește în cască să spun că întreaga colecție a revistei The New York Times Book Review (ediția în limba română) este disponibilă și pe internet, cu un răgaz comercial de câteva săptămâni, pe site-ul nytbr.ro. Poftiți, am spus-o cu plăcere…

PPS. Știați că ediția în limba română a fost prima licență internațională sub care a apărut prestigioasa revistă americană The New York Times Book Review? Sigur că știați, ce mai întrebare! Doar toți cititorii noștri sunt deștepți, cuminți și frumoși.

Vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc lectură plăcută în continuare. Eu fug la chioșc să-mi iau revista…

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *