Categorii Însemnări

Manuale vechi și noi

de Sînziana Popescu
Carte școlară
Carte școlară
Cred că am să dau totuși o raită pe la Târgul de Carte Școlară Gaudeamus, pentru că manualele pe care le-a primit Matei sunt într-adevăr într-o stare deplorabilă. Sunt murdare, miros urât, au colțurile îndoite, iar manualul de matematică e deja ”œrezolvat”.

Dacă reducerile sunt chiar atât de mari pe cât le anunță cu surle și trâmbițe comunicatul de mai sus, vă voi spune de-abia sâmbătă, după ce voi ateriza la fața locului. Bonus: manifestarea se desfășoară în Herăstrău până pe 26 septembrie, între orele 11:00 și 19:00, iar intrarea este liberă.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *