Categorii Anunțuri

Invitație la teatru

de Sînziana Popescu
Când jucăriile spun pa
Când jucăriile spun pa

După cum vă spuneam, în curând va începe Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, găzduit și organizat de Teatrul Ion Creangă din București. Noi am fost anul trecut la mai toate spectacolele și nu ne-a părut rău deloc. Singurul sfat pe care vi-l dau e să vă rezervați din timp biletele, fiindcă și anul acesta se anunță unul cu sălile pline. Ce să-i faci? Copii mulți și doar două teatre pentru prichindei în minunata noastră urbe.

Dacă ajungeți totuși și pe la Creangă, nu ratați nici spectacolul „Când jucăriile spun pa”. Nu pentru că am scris eu textul, ci fiindcă spectacolul a avut parte de o regie pe cinste, semnată de Attila Vizauer, de o muzică de vis, compusă de George Marcu, de niște costume cum nu cred că ați mai pomenit și, nu în ultimul rând, pentru că a fost dăruit cu o trupă de actori minunați, care au crezut în acest text și s-au străduit din răsputeri să-l susțină și să-l îmbunătățească.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *