Categorii Anunțuri

„Viața ca o poveste” la Festivalul de Teatru Bilingv Eugen Ionescu

de Sînziana Popescu
„Viața ca o poveste” de Sînziana Popescu, în versiunea elevilor de gimnaziu de la Colegiul Național B. P. Hașdeu din Buzău

De curând, am aflat că textul meu (Viața ca o poveste), care a avut parte până acum de atâtea și atâtea adaptări reușite pentru scenele profesioniste, pentru radio, școli și cluburi de teatru, dar și de traduceri în limbile engleză și germană, ba chiar și de versiuni muzicale, a revenit la Colegiul Național B. P. Hașdeu din Buzău pentru un nou show de top în cadrul Festivalului de Teatru Bilingv „Eugen Ionescu”. 

 

Mii de mulțumiri doamnei profesoare Luminita Cristina Cazacu! Și felicitări, dragi copii!

 

 

Notă: „Viața ca o poveste” face parte, alături de alte trei piese de teatru, din volumul „Teatru pentru prichindei mari, mici și mititei”, publicat de editura Mediamorphosis, în colecția scena de hârtie, și disponibil în magazinul editurii și în lanțul librăiilor Cărturești din toată țară.

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *