Categorii Însemnări, Zi de zi

Cu Martinel la MNLR

de Sînziana Popescu

Azi am făcut multe lucruri pentru prima oară și n-a fost greu deloc. A fost prima oară când am vorbit despre „Experimentul Martinel” în public, am avut primul eveniment găzduit într-un loc în care n-am mai organizat nimic până acum, la Muzeul Național al Literaturii Române, un spațiu elegant și primitor, și mi-am făcut prieteni noi neașteptat de repede.

În plus, cred că acesta a fost și primul atelier din viața mea la care n-am avut emoții. Așa că am profitat și am spus două vorbe și despre cărțile mele mai vechi, care-mi sunt la fel de dragi – Mașinuța Curcubeu, cu ilustrații de Irina Maria Iliescu & Pentru Petrică, iepurașul meu cu ochii roșii, cu ilustrații de Iulia Ignat – și am invitat lumea la lansarea cărții „Experimentul Martinel”, care va avea loc în 24 aprilie, la ora 19.00, în ceainăria librăriei Cărturești Verona.

După ce am terminat de povestit și de răsfoit cartea, am desenat extratereștri. Și da, am făcut și eu o încercare. Desigur, sub îndrumarea atentă a ilustratoarei cărții – Andra Badea, expertă în CuteOshenii. 😀

Le mulțumesc pentru găzduire domnilor de la Muzeul Național al Literaturii Române, lui Vasile Ernu, dar și tuturor participanților. În mod special doamnei Elena Pavel și lui Ioan.

https://www.facebook.com/desencatren/videos/1263303070437571/

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *