Categorii Însemnări

La atelier, cu Mingea dorințelor

de Sînziana Popescu

 

De vremuri nu mai spun nimic, dar vremea clar n-a ținut cu mine azi. 🙂 După atâta frig și ploaie, am avut parte de o zi însorită, deci tot „publicul țintă” era în parcuri, însă, puțini câți am fost la atelier, ne-am simțit foarte bine.

Le-am prezentat-o prichindeilor prezenți pe Maya, i-am citit povestea, apoi am trecut la alte cărți la fel de simpatice și de frumos ilustrate (Mașinuța Curcubeu / Lilla RegnbÃ¥gsbilen & Experimentul Martinel / The Teddy B. Experiment). La final, i-am invitat pe copii și la Bookfest, la standul De Basm, la atelierele pe care le vom susține în cadrul târgului de carte noi, #debasmicii, împreună cu prietenii de la Clubul Ilustratorilor/ Illustrators Club.

 

 

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *