Categorii Însemnări

Viața ca o poveste – acum și în limba germană

de Sînziana Popescu
Viața ca o poveste în limba germană
„Mihai” ascultând povestea spusă de „Tatăl” lui. Așa începe…

În perioada 21-26 aprilie se desfășoară la Timișoara „Festivalul Internațional de Teatru de Tineret de Expresie Germană”, ediția a 17-a. Printre spectacolele participante s-a aflat și unul după un text de-al meu, „Viața ca o poveste”, tradus în limba fraților Grimm de Isolde Cobet. Danke schön, Isolde!

Din păcate, n-am reușit să ajung să-l văd, dar am trimis-o în misiune pe sora mea, Ioana, scenografă la Teatrul German. Am aflat că prichindeii s-au distrat copios, părinții asemenea, am primit și niște poze frumoase și am promisiuni chiar și pentru un fragment din spectacol.

De îndată ce îl primesc, promit să vă dau de știre! 😉

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *