Categorii Anunțuri

„Teatru pentru prichindei” a trecut oceanul

de Sînziana Popescu

Theatre fo Big, Small, and Tiny KidsDe curând, Spiridușii Moșului (infiltrați la Editura Mediamorphosis) s-au grăbit să-mi facă o mare bucurie. Spun că s-au grăbit, pentru că încă nici n-a venit Crăciunul dar ghetuțele mele sunt pline de daruri. Nu știu ce le-a venit, dar cred că anul acesta au realizat și ei, în sfârșit, că eu rămâneam mereu ultima pe lista lor de priorități în familia mea, deși am fost mereu tare, tare cuminte. Așa că s-au dat de trei ori peste cap și mi-au găsit o traducătoare potrivită pentru cărticica mea de teatru, Daniela Ursache. Apoi au folosit desenele Ioanei Smara Popescu (sora mea) pentru a ilustra noile cărticele pe hârtie, precum și pe cele pentru Kindle, care mi se par chiar reușite.

Însă Spiridușii nu s-au mulțumit cu atât. Din câte am auzit eu, mai nou au început să le distribuie peste tot în lume. Le-au azvârlit peste mări și țări. Deci sper să ajungă și la voi, oriunde sunteți acum, și să vă bucurați de ele împreună cu frații, părinții, bunicii și prietenii voștri. Sărbători fericite!

Cărțile le puteți găsi mai jos:

Portretul autorului

este creatoarea seriei fantasy Andilandi, despre aventurile din Celălalt Târâm ale unor copii „încercați” de invidie, egoism sau lipsă de încredere în sine. Dar nu puțini dintre vizitatorii noștri o cunosc și drept autoare de teatru pentru prichindei sau de cărți bogat ilustrate, pentru copii mai mici. Sînziana Popescu este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala de Literatură pentru Copii și Tineret, membră DacinSARA și a Asociației Scriitorilor pentru Copii și Adolescenți ”“ De basm.

Alte pagini semnate de Sînziana Popescu pe Tărâmul lui Andilandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *